Klassetur til Setesdal?


Grupper som velger Setesdal for sine skoleturer får bo standsmessig på Aktive Fredsreisers eget hotell i Byglandsfjord
. Revsnes hotell ble kjøpt i 2013 for å sikre overnattingsplasser for besøkende til Landeskogen Peace Center som firmaet også driver.

Tyske og norske elever
Til nå har skoleklasser fra Tyskland og Norge vært på Setesdalstur med Aktive Fredsreiser. En klasse fra Wilma-Rudolph-Oberschule i Berlin var de første tyske elevene som bodde på Revsnes hotell etter at Aktive Fredsreiser tok over. Et viktig punkt på deres turprogram var møtet med vennskapsklassen fra Evje ungdomsskole. Med Aktive Fredsreisers eget hotell som utgangspunkt dro klassene blant annet til Lysebotn og Kjerag sammen. Skoleklasser som reiser til Setesdal får dessuten oppleve nærkontakt med elgene på Elgtun ved Landeskogen Peace Center og får dessuten innsikt i temaer som menneskerettigheter, klima og natur.

Hotellet
Idyllisk beliggende ved Byglandsfjorden har Revsnes hotell 53 rom med 108 sengeplasser, restaurant med plass til 120 gjester og en konferanseavdeling med samlet kapasitet til flere enn 250 mennesker

17ERECTILE DYSFUNCTIONThey include intracavernosal injection therapy, viagra pill.

. Rett utenfor hotelldøren finnes mange spennende opplevelser og aktiviteter som rafting, klatring og et fantastisk turtereng.

Forslag til klassetur i Setesdal

Revsnes hotell