Aktiviteter

Utleie av konferansesaler
Vi har to store og nyoppusset konferansesaler som er ypperlig for bryllup, konfirmasjoner og andre feiringer. Her kan også bedrifter, foreninger og lag ha sine samlinger. Konferansesalene inneholder projektor, TV, datamaskiner og trådløst nettverk.

Utleiesatser – møterom, kafe, kjøkken

  • Konferansesal inkl vask: kr. 2 000 pr. dag/arrangement
  • Kafe og kjøkken inkl. vask: kr. 2000 pr. dag/arrangemen
  • Konferansesal, kafe, kjøkken inkl. vask kr. 3 000 pr. dag/arrangement
  • Grupper som også ønsker bespisning/arrangement med over flere dager – pris etter avtale.
  • Middag inkl kaffe og dessert kr. 150,-

Landeskogen Peace Center kan tilby flere typer aktiviteter.

Skoletur
Vi tilbyr tilpassede opplegg for skoler som ønsker å oppleve vakre og spennende Setesdalen. Se eksempel her: Skoletur

Fredsstier
Tidligere var et flere stier på Landeskogen i forbindelse med lungesanatoriet. Våren og sommeren 2011 vil vi rydde, merke og bearbeide disse stiene slik at man igjen kan nyte den vakre naturen rundt stedet.

Hver sti vil kobles opp mot et tema. Målet er at besøkende til Landeskogen skal få en fin tur, og samtidig fylle på kunnskap om fred, menneskerettigheter og internasjonale spørsmål.

Landeskogendager:
Landeskogendagene arrangeres i forbindelse med markeringen av ulike merkedager. Vi anser det som naturlig å knytte arrangementer opp til FN-dager, altså dager da FN ønsker å rette spesiell oppmerksomhet mot forskjellige temaer og problemområder i verden.

Dette vil være åpne dager hvor skoleelever, lokalbefolkning, organisasjoner og studenter inviteres til dagsarrangementer på Landeskogen.

Kurs og utstillinger
– Utstillinger:

Landeskogen Peace Center har et enormt utstillingsareal i en rekke rom. Rommene er egnet til flere typer utstillinger, særlig av fotografier, i store formater. Utstillingene vil legge vekt på fred, menneskerettigheter og internasjonalt samarbeid. Temaene og det visuelle utrykket skal inspirere, engasjere og informere dem som tar turen til Landeskogen.

– Kurs i menneskerettigheter:
I samarbeid med Menneskerettighetsakademiet tilbyr Landeskogen Peace Center workshops og kurs i flerkulturell forståelse og menneskerettigheter.

Menneskerettighetsakademiet er en ideell stiftelse hvis formål er å bidra til å øke respekten for menneskerettighetene i inn- og utland. Fundamentet er de internasjonale menneskerettighetene slik de er uttrykt gjennom FNs dokumenter, med Verdenserklæringen om menneskerettighetene (1948) og FNs Verdensprogram for menneskerettighetsundervisning (2005 -) som kjernedokumenter

Forfatterklever og forskningsklever for mastergrads- og doktorgradsstudenter
Landeskogens lokaler tilbys forfattere, skribenter, masterstudenter og doktorgradsstudenter som jobber med fredsrelaterte spørsmål og har behov for skrivero. Nye, kreative løsninger kan oppstå i omgivelser som nettopp Landeskogen, med sin vide natur og stillhet.

Fredsbibliotek
Her vil du finne litteratur om alle mulige temaer, men med en hovedvekt på fredsprosesser, menneskerettigheter, flerkulturell forståelse og konfliktforebygging.

Biblioteket vil være gunstig for studenter og forfattere som skriver om fredsrelaterte temaer, men også alle andre som finner temaene interessante.

Se bilder og la deg inspirere!

Cincopa WordPress plugin

Friluftsområdet rundt egner seg til rekreasjon, hvile og nytelse i naturskjønne områder

epidemiological and clinical trial data.Vacuum Constriction Devices cialis online.

. Her er det korte og lange naturstier, til enhver smak og kondisjon.
Ta kontakt for tilbudspakke tilpasset ditt behov