Nyhetsarkiv

«Bokbadet» – ble en kveld til ettertanke

Bokbadet - til ettertanke for mangeMed trekkspilltoner fra Runar Granheim var stemningen for kvelden satt!
Knut Austad ønska velkommen før
Hind H. Røynesdal overtok scenen sammen med forfatteren Gaute Heivoll. Han fortalte om hvordan romanen tok utgangspunkt i elementer og steder fra eget hjemsted.

«Bokbadet» – ble en kveld til ettertanke
2
1.10.2018

 


 

UNICEF-ball til Landeskogen

Ernar Solberg med Malala som signerer UNICEF-ballenStatsminister Erna Solberg donerte en signert fotball til TV-aksjonen denne ble solgt på auksjon. Helga Arntzen fikk tilslaget. Ballen skal stilles ut i et glassmonter på Landeskogen Peace Center. Dit kommer den før åpning av sesongen i 2018. Først skal den stilles ut i forbindelse med Julecupen i Risør, så på Fredshuset før den får et kort opphold i resepsjonen på Revsnes hotell for så til slutt å havne på Landeskogen.
Helga skulle ikke by mer enn 25.000 kroner for ballen men måtte opp i 28.101 kroner før hun fikk tilslaget. –Pengene går jo til en god sak, ler hun, så det var ikke så vanskelig å by over når budene gikk høyere.
Bærekraftsballen er et symbol på FNs arbeid med å nå de 17 bærekraftsmålene. FNs bærekraftsmål er den felles arbeidsplanen i verden for å utrydde fattigdom, kjempe mot ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030 . Statsminister Erna Solberg er en av lederne for pådrivergruppen for å nå de globale utviklingsmålene. Under FNs generalforsamling i september signerte utdanningsaktivist Malala Yousafzai fotballen.
24.10.2017


 

 Landeskogen litteraturfest torsdag 13. juli 2017

DSC_0001

Alle gode ting er tre, og i år arrangeres Landeskogen Litteraturfest for tredje gang.

Torsdag 13. juli er datoen for litteraturfest og den dagen du bør ta turen til vakre Setesdal og den lille bygda Grendi. Vi har et knippe gode forfattere med høy aktualitetsfaktor. Et flertall av aktørene er lokalt forankret, fra det helt nære i Grendi og Byglandsfjord, til mer regionale tilknytninger i Agder og Telemark. Sjanger- og stilmessig er det stor spennvidde, så sjansene er store for at du vil få høre noe nytt dersom du tar turen.

Festen starter kl 16 med gratis barneprogram med Bjørn Arild Ersland.

Kl 19 begynner kveldsprogrammet. Hind Helene Røynesdal er konferansier og Atle Håland, Cathrine Knudsen, Jan Kristoffer Dale, Kjersti Rorgemoen, Erlend Nødvedt, Pål Moddi Knutsen, Hilde Susan Jægtnes, Gunstein Bakke og Bjørn Arild Ersland leser

Moddi og Runar Granheim spiller.

Landeskogen litteraturfest


Miljøutstillingen er åpen!

Helga Arntzen og Kristian Rossaak 2

 

 

 

 

 

 

 

En ny utstilling er åpnet på Landeskogen Peace Center. Fra før er det utstillinger om Den kalde krigen, om Landeskogens historie (tidligere bl.a. tuberkulosesanatorium), om kvinnene i Ravensbrück og om fuglene i området.

Denne gang handler det om Klima og Miljø
. Kristian Rossaak ved FN-Sambandet har stått for det faglige i utstillingen. Han legger bl.a
. vekt på klimagassutslipp  og vannforbruk i fbm matproduksjon. Han poengterer      også at miljøtiltak er fredsarbeid, og at arbeidet for bedre miljø er viktig for å oppnå FNs bærekraftsmål.

Utstillingen er gratis og er åpen daglig mellom 12 og 18 til den 15. august


 

Elgkalver født 29. mai 2017

Elgkalver født på Elgtun

Elgkalver født på Elgtun

Trommer for fred søndag 2. oktober 2016

Trommer for Fred - Drumming for Peace

2. oktober – den globale aksjonen Trommer for Fred – Drumming for Peace

Under mottoet Trommer for Fred – Drumming for Peace – markerer Landeskogen Peace Center og Aktive Fredsreiser den globale fredstanken på fødselsdagen til Mahatma Gandhi.

Les mer hva du kan gjøre denne dagen!
Trommer for fred

 

 

 

 

De flotte verandaene restaureres og er snart ferdige.

Den store verandaen på Landeskogen

Den store verandaen på Landeskogen

Det skjer stadig nye ting på Landeskogen. De store flotte verandaene er snart ferdig restaurerte.

Den store verandaen, og utsikten fra den.

Den store verandaen, og utsikten fra den.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besøk på Landeskogen av Stiftelsen Arkivet

Stiftelsen Arkivets omvisere på besøk på LandeskogenMandag 5. oktober besøkte omviserne ved Stiftelsen Arkivet Landeskogen. Det ble et interessant og innholdsrikt møte. Etter vi fikk servert nydelig Setesdalssuppe med tilbehør holdt Helga Arntsen et engasjerende foredrag om sin bakgrunn og motivasjonen for å starte reiser for skoleelever til konsentrasjonsleirene i Polen og Tyskland.
Besøk av Stiftelsen Arkivet

Landeskogen flombelyst

Landeskogen flombelyst

Landeskogen flombelyst. Foto: Sigrid Åsen haugsgjerd/Setesdølen

Skog er ryddet og flombelysning montert! I fra siste helga i august kan reisende opp, eller ned, Setesdalen forbi Grendi nyte et vakkert skue, «Fagert og storfelt Mest som eit slott å sjå til»
.

I tillegg er de flotte verandaene restaurert, og nye utstillinger kommer til.

 

 

Besøk fra Berlin

Gruppebilde ved Dorga bro

Helle Krausse, Andreas Skjærli, Dr Ilona Ruschmeier-Krause, Maria Benning, Krishna Adhikari, Angelika Fiedler, Kerstin Funke

Flott natur, spennende omgivelser og temaer om fred, klima og miljø skal lokke ungdommer fra millionbyen Berlin, til idylliske Grendi
Besøk fra Berlin

 

 

 

 

Oppladning på Landeskogen

Dr Kem Thang, Helga Arntzen og U Bung Kone foran bildet av ville gledesscener i Berlin da muren falt.

Dr Kem Thang, Helga Arntzen og U Bung Kone foran bildet av ville gledesscener i Berlin da muren falt. Når får vi se slike bilder fra Burma? (Foto: Kristian Røssaak)

Verden ser med spenning og forventning fram mot valget i Myanmar denne høsten. Et valg mange mener blir avgjørende for framtida i dette tidligere diktaturet i Sørøst Asia. På Landeskogen fikk vi besøk av tre burmesere som er redd verden skal glemme dem.

Oppladning på Landeskogen

Litteraturfest på Landeskogen

De voksne fikk oppleve et rikholdig og variert program, men først var det barnas tur. Billedkunstner Agnete Erichsen stilte ut egne tegninger og ledet en tegnehappening. Litt av resultatet ser du her. Kunstverket henger i kafeen på Landeskogen.

De voksne fikk oppleve et rikholdig og variert program, men først var det barnas tur. Billedkunstner Agnete Erichsen stilte ut egne tegninger og ledet en tegnehappening. Litt av resultatet ser du her. Kunstverket henger i kafeen på Landeskogen. (Foto: Kristian Røssaak)

Det var lys i vinduene til langt ut på natt under Landeskogen litteraturfest. Glade og spente gjester fikk til overmål oppfylt forventningene sine i et rikholdig og kresent sammensatt program for kvelden.

Litteraturfest på Landeskogen

Risør Lions klubb besøker Landeskogen

Helga Arntsen forteller om Landeskogens historie og om planene for framtiden (Foto: Thomas Juell)

Helga Arntsen forteller om Landeskogens historie og om planene for framtiden (Foto: Thomas Juell)

24 spente Risør Lions club medlemmer med ektefeller benyttet søndag 31.mai til å besøke Landeskogen Peace center i Byglandsfjorden. Vår vert var dynamoen Helga Arntzen som….
Risør Lions klubb besøker Landeskogen

 

 

Stort loppemarked på Landeskogen 6.juni

Loppemarked

Litteraturfest på Landeskogen 23. juli

Mer om litteraturfesten:

Minnes kvinnene i Ravensbrück

30. april er det 70 år siden konsentrasjonsleiren Ravensbrück ble frigjort. På Landeskogen Peace Center har vi laget en egen utstilling som belyser leirens historie og fortellinger til kvinner som overlevde fangenskapet. En viktig del av utstillingen er kunstprosjektet “Tante Vivi fange nr. 24127 Ravensbrück (1943-45)”

Minnes kvinnene i Ravensbrück

Elgfarm på Landeskogen

Landeskogen Peace Center og firma Elgtun v/ Per Johansson samarbeider om en Elgpark på Landeskogen. Parken får sine første to elgkalver i løpet av september 2014.

Følg med den videre utvikling!

Gave til hjelpearbeid i Nepal

Den Norske Israelmisjonen har hatt et møte på Revsnes hotell 21.09.13 i Byglandsfjord med utflukt og foredrag på Landeskogen Peace Center I Grendi. Gruppen hadde omvisning på Landeskogen og foredrag fra Helga Arntzen.

Gruppen ble imponert over arbeidet og samlet inn kr 2 300,- til hjelpearbeid. Landeskogen Peace Center sendte disse pengene med Krishna Adhikari fra organisasjonen Peace Foundation Nepal. Han undersøkte forholdene i en fattig landsby, Kaski kot i
Nepal og fant ut at han med disse pengene + noen penger fra Peace Foundation,
kunne støtte 46 skoleelever fra de fattigste familiene med skoleuniform og
skoleutstyr. Han fikk kjøpt inn utstyret svært rimelig hos grossist.

Vi inviterer til litteraturfest på Landeskogen, onsdag 10. juli 2013 fra kl. 17:00
Vi ønsker dere hjertelig velkommen hos oss!

PROGRAM:

17:00 – 18:00 Gratis barneprogram med Gro Dahle
19:30 Kveldsprogram i den gamle matsalen på sanatoriet

OPPLESNING:
Morten Langeland
Bjarte Breiteig
Gunstein Bakke

PAUSE

URPREMIERE ANNE:
Paal-Helge Haugen
Daniel Sanden-Warg

PAUSE

OPPLESNING:
Trude Marstein

POETISK KABARETT:
Gunnar Wærness

Kveldsprogram: kr 150,-

plakat i pdf fil

Meeting point for the whole world

slackline Landeskogen klLandeskogen Peace Center has been hosting enthusiastic young travelers between July and October 2012 as part of its work exchange program. Located in the southernmost part of Norway, people have come to us from all over the world to work in exchange for room and board while also becoming a part an international community. Volunteers have stayed anywhere between one week and a few months; they live and work together, share ideas, culture, and enjoy Norway’s natural beauty. Made possible by online based communities such as Workaway and HelpX, Landeskogen Peace Center has been home to travelers from all over Europe, America, and countries as far reaching as Japan and Australia.
Meeting point for the whole world
25.02.2013

Dugnad – rydde gjengrodde stier!

Cincopa WordPress plugin

I løpet av fjorårets og årets sommer har det blitt reparert flere broer. Nå trenger stiene å bli ryddet slik at de kan være til glede for turgåere.

Det blir dugnad på stiene til Landeskogen torsdag 16. og 23. august, oppmøte begge dagene kl 17:00 ved butikken. Vi går opp Vesterveien og Kjærlighetsstien. Vi avgjør hva som må gjøres for å kunne ta stiene i bruk. Fint om noen kan stille med ryddesag, det er behov for å rive lyng for hånd, og rydde kvist.
Håper mange vil være med på dette arbeidet!

Internasjonal kunst på Landeskogen

Fra utstilling Landeskogen

Et av bildene fra utstillingen: «Folk rundt hele verden liker å spille fotball»

Kunst har i århundrer vært et viktig element i kommunikasjon og forståelse mellom mennesker. 21. juli åpnes utstillingen IAU – ”International Art for Understanding” på Landeskogen Peace Center i Setesdal. Hensikten med utstillingen er å øke forståelsen mellom personer av alle folkeslag.
Internasjonal kunst på Landeskogen

Invitasjon til Venners fest

Vi inviterer til Venners fest på Landeskogen laurdag 21. juli 2012 kl. 16:00. Vi håper det blir ein sosial og hyggeleg ettermiddag for heile familien.
Invitasjon Venners fest lørdag 21. juli kl. 16 (Word-dokument)

Invitasjon til opning av utstilling

International Art for Understanding opnar for første gang ny stor vandreutstilling med måleri. Utstillinga blir opna på Landeskogen Fredssenter laurdag 21
. juli 2012 kl. 14:00.
Invitasjon utstilling lørdag 21. juli kl

(prostaglandin E1) is associated with broad efficacy and viagra billig results in peer-reviewed literature, should be considered.

and have higher expectations of maintaining good quality viagra for sale Manufacture and control The manufacturing process consists ofblending, screening, lubrication, roller compaction, and compression..

other important people in your life?» buy cialis canada The advantages of Vacuum Device Therapy (VCD).

. 14 (Word-dokument)

Landeskogens venner

Landeskogens venner ble stiftet 20. mai 2012.
Formålet er å: ”arbeide for at Landeskogen Fredssenter får positiv oppmerksomhet, bygge kontaktnett, markedsføre og på alle måter være en positiv bidragsyter for at fredssenterets målsetninger blir oppnådd”.
Landeskogens venner

Helga Arntzens takketale ved utdelingen av Tysk fortjenstorden

Helga Arntzen og ambassadør Detlev Rünger. (© Deutsche Botschaft Oslo)

Helga Arntzen og ambassadør Detlev Rünger. (© Deutsche Botschaft Oslo)

I takketalen ved utdelingen av Tysk fortjenstorden sier Helga Arntzen blant annet:
«Gjennom denne utmerkelsen håper jeg, at jeg igjen kan få kraft til å få tyske ungdommer til Norge og arrangere reiser for tyske og norske ungdommer sammen. Dette har lenge vært min drøm…..
.. Den største opplevelsen jeg har hatt var Berlin-murens fall. I dag er det fantastisk å oppleve hvordan mennesker over hele verden kjemper for frihet. Vi må alle sammen støtte deres kamp for menneskerettigheter og menneskenes verdighet.»
Helga Arntzens takketale ved utdelingen av Tysk fortjenstorden

Setesdal regionråd tildeler kr 250.000,- til Landeskogen Peace Center

Styret i Setesdal regionråd gratulerer Helga Arntzen med tildelinga av Tysklands fortenesteorden (Verdienstkreuz am Bande).
Det er ei velfortent ære til eit ekstraordinært menneske med eit brennande engasjement.
Vi gler oss med henne og applauderer alt ho får til i Aktive Fredsreiser og på Landeskogen Peace Center.
Styret har i dag godkjent kr 250.000,- til utvikling av Landeskogen Peace Center og som “førjolshelsing” til Helga!
På vegne av kommunane; Evje og Hornnes, Bygland, Valle og Bykle og Setesdal regionråd
Hovden, 14.des 2011
Leiv Rygg
Ordførar og styreleiar

Tysk fortjenstorden til Helga Arntzen

Helga Arntzen og ambassadør Detlev Rünger. Foto: Uwe Arntzen

Helga Arntzen og ambassadør Detlev Rünger. Foto: Uwe Arntzen

Administrerende direktør i Aktive Fredsreiser Helga Arntzen er tildelt Forbundsrepublikken Tysklands fortjenstorden for sin innsats for de tysk-norske forbindelsene. Ordenen ble overrakt av ambassadør Detlev Rünger i Oslo den 14. desember.
Helga Arntzen får tysk tjenstorden

 

Landeskogens fargerike historie blir bok

Oddvar Schjølberg

Oddvar Schjølberg skriver bok om Landeskogens historie

”Fagert og storfelt, mest som eit slott å sjå til, ligg Landeskogen sanatorium oppe i furelia ovanfor Grendi. Dit kjem tuberkuløse frå Sørlandet og Rogaland og vil prøve bli lækte for sjuken sin.”

Det er sokneprest Reidar Bolling som beskriver Landeskogen på denne måten i Byglands soge. Han har helt rett i sin beskrivelse. For det hersker ingen tvil om at bygningen virkelig har en stolt og fargerik historie, der den majestetisk troner oppe i lia – ”mest som eit slott å sjå til”.
Landeskogens fargerike historie blir bok
25.10.2011

Trommer for Fred – Drumming for Peace

Trommer for Fred - Drumming for Peace

2. oktober kl 18:00 – den globale aksjonen Trommer for Fred – Drumming for Peace

På Ghandis fødseldag 2. oktober starter den globale kampanjen Trommer for fred- Drumming Peace på Landeskogen Peace Center. Med dette ønsker vi å markere den globale fredstanken på en enkel, men effektiv måte
. Alle kan delta fra trommere med avanserte trommesett til de som vil spille på kakebokser og plastspann.
Trommer for fred – Drumming for Peace

En sommer er snart over

En sommer er snart over

En sommer er snart over

Sommeren går mot slutten, og snart gulner bladene på løvtrærne rundt Landeskogen. På Landeskogen Peace Center har det vært jevnlig aktivitet siden juni, både restaurering og ulike aktiviteter tilknyttet senteret har skapt liv og røre. I tillegg har vi hatt mye besøk fra kjente og ukjente, både lokale og langveisfarende.
En sommer er snart over

31.08.2011

Solidaritetskonsert med tysk ungdomsorkester

Solidaritetskonsert i bakgården til Fredshuset i Risør 2009

Solidaritetskonsert i bakgården til Fredshuset i Risør 2009

Torsdag 11. august klokken 18.00 spiller Das Albert-Magnus-Gymnasiums Kammerorkester på Landeskogen Peace Center i Grendi. Den samme konserten spilles på Fredshuset i Risør fredag 12. august klokken 19.00. Konserten er gratis, men det blir anledning til å gi en gave til de sultrammede i Somalia.
Solidaritetskonsert 11. august 2011
06.08.2011

Dominosteiner fra Berlin til Landeskogen

Dominosteinene utstilt i Fredsparken, Risør sommeren 2011

Dominosteinene utstilt i Fredsparken, Risør sommeren 2011

9. november 2009 deltok Aktive Fredsreiser på 20 årsmarkeringen for Berlinmurens fall. Ni skoler som reiste den høsten dekorerte såkalte dominosteiner. De nesten tre meter høye steinene fant plass blant tusenvis av andre dominosteiner i Berlins hovedgater og plasser. Disse falt som dominobrikker i løpet av kvelden til begeistring for hundretusener frammøtte og millioner av fjernsynsseere over hele verden.
Dominosteiner fra Berlin til Landeskogen
06.08.2011

Tidsvitner og reiseledere på omvisning

Etter at Aktive Fredsdager var avsluttet i Risør søndag ettermiddag, dro flere reiseledere og tidsvitner opp til Landeskogen Fredssenter, hvor de fikk en svært så interessant omvisning på senteret som er under oppbygging.
Tidsvitner og reiseledere på omvisning
30.06.2011

Lansering av verdensuniversitet for verdighet

Fredag 24.juni klokken 10:00 lanseres World Dignity University initiativet (WDU) på Universitetsbiblioteket, Blindern.Målet med dette universitetet er å fremme verdighet og likeverdsidealet lokalt og globalt. Forsker Evelin Lindner er hovedinitiativtaker til verdensuniversitetet. I 2009 mottok hun prisen Fangenes Testamente for hennes arbeid som forsker og aktivist for alles menneskeverd – mot ydmykelse og fornedrelse.

Les om Evelin Lindners besøk på Landeskogen Peace Center

Forsker Evelin Lindner på Landeskogen

Forsker Evelin Lindner på Landeskogen

Forsker Evelin Lindner på Landeskogen

I fire dager bodde forsker Evelin Lindner på Landeskogen. Evelin arbeider globalt for å fremme verdighet, dermed var menneskeverd et sentralt tema under besøket. Hun holdt også et flott innlegg da 18 personer fra kommunestyret i Bygland besøkte Landeskogen.
Forsker Evelin Lindner på Landeskogen

Romfolket besøker Landeskogen

Romanipe, Stiftelse for bevaring av sigøynerenes kultur og håndverk, hadde møte på Landeskogen. På bildet, Tudor Lakatos.

Romanipe, Stiftelse for bevaring av sigøynerenes kultur og håndverk, hadde møte på Landeskogen. På bildet, Tudor Lakatos.

For første gang i Landeskogens snart 100-årige historie, lød det vaskekte sigøynermusikk i en av konferansesalene lørdag 11. juni.
Det var den rumenske sigøyneren Tudor Lakatos som var på besøk og ga oss en liten smakebit av den spesielle sangen og musikken som særpreget sigøynerfolket. Han åpnet med en sang som fortale litt om sigøynernes historie. En historie som strekker seg 1000 år tilbake i tid, og som omfatter det meste – fra livsglede til overgrep og forsøk på utryddelse av dette fargerike folket.
Romfolket besøker Landeskogen

LHL på Landeskogen

LHL griller på Landeskogen

LHL griller på Landeskogen

I 1914 ble landeskogen tatt i bruk som lungesanatorium. Vi satte derfor stor pris på at LHL(Landsforeningen for hjerte og Lungesyke)fra Vennesla valgte å legge sin sommertur til Landeskogen Peace Center torsdag den 2. juni. Det var første gang LHL Vennesla la sin tur til Landeskogen. Turen var tilpasset hele familien, så her var både barn og voksne som koste seg med grillmat.
LHL på Landeskogen

Sørlandsendingen 31. mai fra Landeskogen

Ca 7 min ut i sendingen kommer det reportasje om Landeskogen.
Sørlandssendingen 31.mai 2011

Tyske ungdommer sier farvel til Landeskogen og Risør

Skogsarbeid

De tyske ungdommene har ryddet gjengrodde stier under oppholdet på Landeskogen Peace Center i Bykle.

16 arbeidsledige ungdommer fra Tyskland har satt kursen hjemover etter å ha arbeidet frivillig på Landeskogen Peace Center i tre uker. Oppholdet ble avsluttet på Fredshuset i Risør.
– Det er lenge siden jeg har følt meg så nyttig. Jeg vil tilbake til Landeskogen og arbeide mer, sier Maike Kahler-Dzundzevic (23).
Tyske ungdommer sier farvel til Landeskogen og Risør

 

Helga Arntzen i Setesdalsbunad 17. mai 2011

Helga Arntzen i Setesdalsbunad 17. mai 2011

Helga Arntzen 17. mai tale

Kjære alle sammen
Gratulerer med Norges Nasjonaldag!
En fantastisk dag, frihetens dag, barnas dag.
Dagen markerer Norge som en selvstendig rettstat med demokratiske rettigheter for alle. Siden slutten av 1800-tallet feiret barn og voksne dagen bl.a. med barnetog.
I Norge har vi en flott tradisjon. Vi feirer nasjonaldagen og frihetens dag med stor glede. Vi pynter oss i bunad, har norske flagg og barna har barnas dag med leker, pølser, is og brus. Vi regner med at ca. 1 700 korps over hele Norges land spiller i dag. Å feire med så stor glede er det ikke så mange land som har mulighet til.
17. mai tale av Helga Arntzen

 

Tyske ungdommer på gjengrodde stier

Tyske ungdommer på gjengrodde stier

1 rad fra høyre: Dietmar Wippich (leder), Jörg Behlke (leder), Nancy Fett, Elisabeta Gushani, Robert, Frank Hugo Ådland 2 rad: Claudia Heinl, Maike Kähler-Dzudzevic, Christian Jersak, Roald Rystad, 3 rad: Nico, Dennis Gall, Patrick Feddern, Daniel 4 rad: Robert, Nico, Pascal, Bryan Damerow

16 tyske ungdommer ønsker å finne frem til 4 km gjengrodde stier.
I tiden da Landeskogen var et lungesanatorium fantes det mange skogsstier. Etter nedleggelsen i 1961 grodde stiene igjen. Roald Rysstad fra Grendi husket hvor de gamle stiene var og merket de for oss. Det var Kjærlighetsstien, Damveien, Åsveien og Vesterveien. Bygdekomiteen i Grendi spanderer materialer til en bru. De arbeidsledige og vanskeligstilte ungdommene, som får verdifull arbeidstrening, er begeistret over norsk natur og de håper å se en elg i de 3 ukene de bidrar som frivillige i Norge.
Søndag 22.05 kl 14:00 inviterer vi til innvielsen av den første stien med gratis kaffe og vafler .
19.05.2011

Helga Arntzen forteller om Landeskogen

Fugletitting på Landeskogen

fra venstre: Viggo Aasheim, Osmund Breistøl, Anne Marie Breistøl, Pål Andersen, Liv Andersen,Frank Hugo Odland, Helga Arntzen, Olav J. Tveit og Gerd Breistøl. (Foto: Lars Breistøl)

13. mai hadde foreningen en sammenkomst på Landeskogen. I løpet av kort tid kunne følgende fugler observeres:
gulspurv, kjøttmeis, trepiplerke, låvesvale, ringdue, tårnseiler, linerle, måltrost, taksvale, kanadagås, gråtrost, svarthvit fluesnapper, måltrost, grønnfink, skjære,stær, hagesanger, bokfink, løvsanger, grønnsisik, svarttrost.
Fugletitting på Landeskogen

 

 

Risør Lions klubb besøker Landeskogen