Litteraturfest på Landeskogen

Hind Helene Røynesdal og Gunstein Bakke var velformulerte og innsiktsfulle konferansierer på Landeskogen Litteraturfest sist i juli.

Hind Helene Røynesdal og Gunstein Bakke var velformulerte og innsiktsfulle konferansierer på Landeskogen Litteraturfest sist i juli. (Foto: Kristian Røssaak)

Det var lys i vinduene til langt på natt under Landeskogens litteraturfest. Glade og spente gjester fikk til overmål oppfylt forventningene sine i et rikholdig og kresent sammensatte program for kvelden.

En smilende opplagt Helga Arntzen betjente kassa og serverte vått og tørt til publikum.

En smilende opplagt Helga Arntzen betjente kassa og serverte vått og tørt til publikum. (Foto: Kristian Røssaak)

Ildsjeler, initiativtagere og konferansier, Hind Helene Røynesdal og Gunstein Bakke hadde lykkes i å invitere bl.a
. Hans Herbjørnsrud, Lisa Aisato, Terje Dragseth, Ragnar Hovland og bandet «Fra de mollstemte skoger» til bygda. Og publikum fylte festsalen til randen.

De voksne fikk oppleve et rikholdig og variert program, men først var det barnas tur 
. Billedkunstner Agnete Erichsen stilte ut egne tegninger og ledet en tegnehappening. Litt av resultatet ser du her. Kunstverket henger i kafeen på Landeskogen.

De voksne fikk oppleve et rikholdig og variert program, men først var det barnas tur. Billedkunstner Agnete Erichsen stilte ut egne tegninger og ledet en tegnehappening. Litt av resultatet ser du her. Kunstverket henger i kafeen på Landeskogen. (Foto: Kristian Røssaak)

Landeskogen Peace Center takker forfattere og musikere, publikum og ikke minst initiativtakerne og Landeskogens venner for den flotte kvelden. Så kan vi samtidig sende ut både en utfordring og en invitasjon til andre kreative ildsjeler om å ta kontakt med tanke på mulige arrangementer.
Tekst og foto av Kristian Røssaak.